TP-LINK Antenna 8dBi

TP-LINK Antenna 8dBi

16LAN6108
23,40 лв
. Доставка за 24 часа,ако продукта е наличен във вносителят.
TP-LINK Antenna 8dBi TL-ANT2408C -24 месец гаранция

Антена TP-Link TL-ANT2408C

  • 8dBi Omni (ненасочена) посока, която увеличава сигнала в по-висока гама
  • 130 см удължителен кабел, който осигурява гъвкаво разполагане за по-добра производителност
  • Много лесен за инсталиране, не се изисква софтуер
  • RP-SMA женски конектор, работи с устройство с RP-SMA мъжки конектор

TL-ANT2408C е ненасочена антена (работи във всички посоки), работеща в обхват 2.4-2.5 GHz и осигуряваща 8dBi ненасочена операция, която до голяма степен се простира на безжичният обхват и осигурява много по-добра безжична производителност.

Антената предлага RP-SMA женски конектор, гарантиращ по-широка съвместимост с повечето безжични устройства.
Подмяната на вашата WiFi антена с TL-ANT2408C, значително ще увеличи обхвата и силата на вашият WiFi сигнал. Това прави този продукт директен заместител на антената, която идва стандартно с вашия рутер/ точка за достъп. 
Моля, имайте предвид, че увеличаването на силата на сигнала зависи най-вече от вашия рутер или адаптер. Подновяването на антената наистина помага, но сигнала не може да произведе ниво, което вашият рутер/точка за достъп не позволява.

No reviews
Product added to wishlist
Добавен

За гарантиране сигурността на предоставяните дании от нашите клиенти,връзката със сайта е криптирана със 256 битов сертификат за безопасност 'Thawte® SSL123 Certificates '.

За поръчка през сайта,не се изисква попълването на лични данни по смисъла на европейската директива за защита на личните данни GDPR,а само две имена и офис на куриерска фирма или адрес и телефон за доставка. Като същите,са защитени на хостинг сървъра superhosting.bg със криптиран сертификат.

ЕРА 2000 ЕООД е вписана в публични регистри: ЕИК 115808145 .Номер на удостоверение за администратор на личните данни: № 1181774.