TP-LINK Wi-Fi контакт HS110
TP-LINK Wi-Fi контакт HS110
TP-LINK Wi-Fi контакт HS110
TP-LINK Wi-Fi контакт HS110

TP-LINK Wi-Fi контакт HS110

16LAN61101
На склад
31,92 лв
. На склад в магазина.
TP-LINK Wi-Fi интелигентен контакт HS110 - 24 месец гаранция

Wi-Fi интелигентен контакт TP-LINK HS110

  • Отдалечен достъп - управлявайте устройствата, свързани към Интелигентния контакт (Smart Plug), използвайте го, където имате Интернет, чрез Kasa приложението на вашия смартфон
  • Организиране на график на Интелигентния контакт 
  • Енергиен мониторинг - Анализирайте в реално време консумацията на енергия
  • Режим "Далеч" (Away Mode) - включва/изключва Вашето устройство, когато има или няма някой в дома Ви

Интелигентният контакт HS110 може да се контролира от разстояние чрез смартфон, на който е инсталирано приложението Kasa. По този начин всяко електрическо или  електронно устройство включено в интелигентния контакт може да бъде контролирано в реално време или да бъде програмирано да се включва/изключва в определени часови интервали чрез функцията за програмиране. С помощта на функцията ”away”, контактът може да бъде настроен да включва и изключва свързаните към него устройства, докато потребителят не е у дома. По този начин се създава впечатление, че жилището не е празно и могат да бъдат избегнати евентуални кражби. Контактът също така позволява проследяване и оптимизиране на потреблението на енергия чрез предоставяне на подробна информация за времето, в което свързаните устройства са били включени и какво количество енергия е консумирало всяко от тях. HS110 е съвместим с приложението Amazon Echo, което позволява гласово управление.

С едно докосване на вашия смартфон, можете лесно да изключите/включите осветлението или други устройства в дома си, без да ставате от леглото.

Вдъхновен от съвременният дизайн, Интелигентният контакт е елегантен, което му позволява да се слива безпроблемно със съществуващия декор.

Интелигентният контакт позволява да се следи в реално време консумацията на енергия, както и да се правят седмични/месечни справки на електроенергия, което позволява да пестите енергия и пари.

Съдържание на пакета:

  • Интелигентен контакт HS110
  • Кратко ръководство 
No reviews
Product added to wishlist
Добавен

За гарантиране сигурността на предоставяните дании от нашите клиенти,връзката със сайта е криптирана със 256 битов сертификат за безопасност 'Thawte® SSL123 Certificates '.

За поръчка през сайта,не се изисква попълването на лични данни по смисъла на европейската директива за защита на личните данни GDPR,а само две имена и офис на куриерска фирма или адрес и телефон за доставка. Като същите,са защитени на хостинг сървъра superhosting.bg със криптиран сертификат.

ЕРА 2000 ЕООД е вписана в публични регистри: ЕИК 115808145 .Номер на удостоверение за администратор на личните данни: № 1181774.