TP-LINK Archer C6U AC1200
TP-LINK Archer C6U AC1200

TP-LINK Archer C6U AC1200

16LAN6105083
На склад
81,25 лв
С вкл. данък . На склад в магазина.
TP-LINK Archer C6U AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router 2.4Ghz/5Ghz 802.11ac 300+867Mbs ,MU-MIMO,Beamforming - 36 месеца гаранция

2-лентов безжичен рутер TP-Link Archer C6U AC1200

 • Поддържа 802.11ac стандарт
 • Едновременни 2.4GHz 300 Mbps и 5GHz 867 Mbps връзки за 1200 Mbps обща wi-fi скорост
 • 4 външни антени и една вътрешна антена осигуряват стабилни безжични връзки и оптимално покритие
 • Лесно управление на мрежата на една ръка разстояние с TP-Link Tether приложение
 • MU-MIMO постига 2Х ефективност, като комуникира с до 2 устройства едновременно
 • Технологията Beamforming осигурява по-широко безжично покритие
 • Поддържа режим на точка за достъп за създаване на нова точка за достъп до Wi-Fi

Плавно забавление с 2-лентова връзска и AC1200 скорости
Archer C6U създава надеждна и невероятно бърза мрежа, захранвана от 802.11ac Wi-Fi технология. Обхватът 2.4GHz осигурява скорости до 300Mbps, готов за ежедневни задачи като имейли и сърфиране в мрежата, докато 5GHz обхват осигурява скорости до 867Mbps, идеални за HD видео стрийминг и онлайн игри без забавяне.

Повишено Wi-Fi покритие в целия дом
Четири външни антени изпращат Wi-Fi сигнали до всеки ъгъл на дома ви. Останете свързани и се насладете на бърз Wi-Fi, независимо дали се излежавате на дивана или на балкона. Технологията за формиране на лъчи открива устройства, дори ако са далеч или са с малко захранване, и концентрира силата на безжичния сигнал към тях.

MU-MIMO технологията осигурява повече едновременни връзки
MU-MIMO позволява на Archer C6U да обслужва няколко устройства едновременно. Няма повече задръстване или забавяне на честотната лента. Всички устройства получават данните си по-бързо и Wi-Fi се използва по-ефективно!

По-бърза свързаност и лесно споделяне
Gigabit Ethernet портовете осигуряват максимални скорости на кабела. Включете компютри, интелигентни телевизори и геймърски конзоли за бързи и надеждни връзки. Лесно свързване на външни устройства за съхранение с USB 2.0 порта за бързо споделяне на файлове, снимки и видеоклипове.

Това е и точка за достъп
Превключете работния режим на Archer C6 в режим на точка за достъп, за да споделите вашата кабелна мрежа с други безжични устройства.

Лесна настройка и управление с приложението Tether
Безплатното приложение Tether е достъпно както за устройства с Android, така и за iOS, което улеснява настройването на Archer C6U и управлението на мрежовите настройки.

Съдържание на пакета:

 • Wi-Fi рутер Archer C6U
 • Захранващ адаптер
 • RJ45 Ethernet кабел
 • Ръководство за бързо инсталиране
Нов продукт
No reviews
Product added to wishlist
Добавен

За гарантиране сигурността на предоставяните дании от нашите клиенти,връзката със сайта е криптирана със 256 битов сертификат за безопасност 'Thawte® SSL123 Certificates '.

За поръчка през сайта,не се изисква попълването на лични данни по смисъла на европейската директива за защита на личните данни GDPR,а само две имена и офис на куриерска фирма или адрес и телефон за доставка. Като същите,са защитени на хостинг сървъра superhosting.bg със криптиран сертификат.

ЕРА 2000 ЕООД е вписана в публични регистри: ЕИК 115808145 .Номер на удостоверение за администратор на личните данни: № 1181774.