ЕРА 2000 EOOД си запазва правото сроковете и наличността на продуктите за доставка да се уточняват по телефон или имейл, в момента на обработка на поръчката.

ЕРА 2000 EOOД не носи отговорност за неспазване на сроковете на доставка за продуктите, които са обозначени, че са само чрез заявка или с доставка за определен период и/или не са налични в склада на ЕРА 2000 EOOД.

Цените в сайта са в лева и с включен ДДС.

За гарантиране сигурността на предоставяните дании от нашите клиенти,връзката със сайта е криптирана със 256 битов сертификат за безопасност 'Thawte® SSL123 Certificates '.

За поръчка през сайта,не се изисква попълването на лични данни по смисъла на европейската директива за защита на личните данни GDPR,а само две имена и офис на куриерска фирма или адрес и телефон за доставка. Като същите,са защитени на хостинг сървъра,който полваме superhosting.bg със криптиран сертификат.

В цената на продукта не се включва стойността на доставката и дължимите такси при плащане. Потребителят е длъжен да посочи получател,коректен адрес, телефон и имейл за потвърждение на извършената поръчка, за да може тя да бъде задействана. Наличието на непопълнени полета за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация, не обвързва ЕРА 2000 EOOД със задължението за изпълнение на поръчката.

Времето за доставка се изчислява в работни дни.

Получените заявки от интернет магазина се изпращат както следва:

- за компоненти при плащане с наложен платеж или в офиса в деня на получаване на ордера,ако заявката е до 16:00 часа,приетите след този час се изпращат на следващият работен ден,без събота и неделя.
- за конфигурации при плащане с наложен платеж или в офиса 24 часа след получаване на ордера.

Доставчикът на пощенските услуги встъпва в отговорност за продуктите по време на транспортиране. 

ЕРА 2000 EOOД съветва клиентите да отварят поръчките си пред куриера, и при наличието на повреда да уведомяват незабавно доставчика на пощенската услуга.

Начин на доставка

ЕРА 2000 EOOД доставя стоката до Вас с помощта на куриерски компании  Еконт експрес, Спиди,

Кога ще получа пратката   

Доставката се извършва в рамките от 24 до 48 часа след поръчката - в зависимост от наличностите и Вашето местоположение.

Какво Ви се доставя

Поръчаната стока се доставя с необходимите  документи - фактура или касова бележка за покупката, гаранционна карта.

Всяка пратка трябва  да бъде отворена и прегледана преди заплащането на наложения платеж. Ние настояваме за това!

 ЕРА 2000 EOOД извършва доставката на стоките само на територията на Република България.

Ако даден продукт не може да бъде доставен до Клиента, ЕРА 2000 EOOД е задължена да го уведоми.

Преди завършване на поръчката ЕРА 2000 EOOД ще посочи на емейла или по телефона стойността на допълнителните разходи при поръчки на стойност под 100 лева, които клиентът трябва да заплати (ако има такива).

За приблизително определяне стойността на куриерската услуга спрямо тежестта на пратката: до 1кг-5 лв.,  1-2 кг-6 лв, 2-5 кг-8 лв, над 6 кг.-12лв. По желание може да изберете куриерска фирма-Еконт експрес или Спиди експрес.

Детайлите по отношение на доставката на стоките не представляват договорно задължение от страна на ЕРА 2000 EOOД за извършването на съответната доставка на конкретна дата. Съответно клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от продавача, че ще достави стоката, не е спазена.

ЕРА 2000 EOOД или представител на избраната от клиента куриерската фирма се ангажират да уведомят клиента по телефона или имейл, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Рискът от загуба или повреда на закупените продукти преминава върху клиента в момента, в който клиентът или посочено от него трето лице, различно от избраната от ЕРА 2000 EOOД компания за куриерски услуги, приеме стоките.