Цените в сайта са в лева и с включен ДДС.

При покупка на стойност над 150 лева с вкл.ДДС доставката е безплатна и се извършва до офис на Спиди-куриери,който е най близо до адреса посочен от клиента.

Доставката на поръчаните стоки до адрес по местоживеене на Купувача,при покупка под 150 лева,както и на дилърски цени е за сметка на Купувача !

ЕРА 2000 EOOД предоставя следните начини на разплащане:

Плащане в брой:

Плащането се извършва на място в магазина; 

Плащане с наложен платеж 

Плащането се извършвана в момента на доставката, след като пратката е отворена и прегледана. Клиентът получава гаранционна карта, касов бон и фактура (по желание);

Плащане с карта:

Плащането може да се извърши и с дебитна или кредитна карта  на каса в  магазина на ЕРА 2000 EOOД. Поддържаните карти са: 

Maestro 

Visa

Visa electron

MasterCard

Borika 

Плащане с банков превод

Можете да направите превод на следната сметка:

Прокредит Банк България АД

IBAN: BG33PRCB92301041688814

BIC код:     PRCBBGSF

*Като основание за плащане е достатъчно да посочите избрания от Вас продукт.

След извършване на поръчката ще получите проформа фактура за плащане и след като платите, ние ще изпратим поръчаната стока по куриер.

Покупка на изплащане:

В търговския обект на ЕРА 2000 EOOД можете да кандидатствате за отпускане на кредит за стока на изплащане при:

TBI Credit (само за физически лица)

UniCredit Consumer Financing ( за физически лица и фирми )

*Кандидатства се само с  лична карта на клиента.

Цените на стоките и услугите във ЕРА 2000 EOOД са крайни и включват ДДС, според действащото законодателство.

Касов бон и/или фактура се издават при всяко плащане на стока и/или услуга, извършена от клиента. Всеки клиент се съгласява да получава касовия бон/фактурата физически заедно с закупената стока или по електронен път – изпратена на вписания в клиентския акаунт имейл. 

При изготвянето на фактура клиентът е длъжен да представи цялата необходима информация в съответствие с действащото законодателство за издаването ѝ. Ако това не бъде изпълнено, ЕРА 2000 EOOД ще издаде само касов бон. 

Потребителят е единственият отговорен за верността на предоставената информация в акаунта си. За да се изготви фактурата, клиентът трябва да се увери, че информацията, посочена в поръчката, е пълна, вярна и точна. 

Клиентът се съгласява да извърши плащане съгласно избрания от него начин и съгласно договореното при сключване на Договора от разстояние, и според условията между клиента и съответния доставчик на платежни услуги.

В случай, че ЕРА 2000 EOOД не получи плащане съгласно избрания от клиента начин, ЕРА 2000 EOOД има право да счита поръчката за невалидна.