Цените в сайта са в лева и с включен ДДС.

За гарантиране сигурността на предоставяните дании от нашите клиенти,връзката със сайта е криптирана със 256 битов сертификат за безопасност 'Thawte® SSL123 Certificates '.

За поръчка през сайта,не се изисква попълването на лични данни по смисъла на европейската директива за защита на личните данни GDPR,а само две имена и офис на куриерска фирма или адрес и телефон за доставка. Като същите,са защитени на хостинг сървъра,който полваме superhosting.bg със криптиран сертификат.

ЕРА 2000 ЕООД е вписана в публични регистри: ЕИК 115808145 .Номер на удостоверение за администратор на личните данни: № 1181774.

Надзорни органи:
(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, 
тел.: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg


(2) Комисия за защита на потребителите 
Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, 
тел.: 02 / 980 25 24 
факс: 02 / 988 42 18 
гореща линия: 0700 111 22 
Уеб сайт: www.kzp.bg

Компоненти под които има стикер На склад можете да закупите директно от физическият магазин или се изпращат по куриер същият ден.

Компоненти под които има стикер С доставка можете да закупите от физическият магазин или се изпращат по куриер на следващият ден/без събота и неделя/ след уточняване наличността им във вносителят на тел.0879 98 76 04

ЕРА 2000 EOOД предоставя следните начини на разплащане:

Плащане в брой:

Плащането се извършва на място в магазина; 

Плащане с наложен платеж 

Плащането се извършвана в момента на доставката, след като пратката е отворена и прегледана. Клиентът получава гаранционна карта, касов бон и фактура (по желание);

Плащане с карта:

Плащането може да се извърши и с дебитна или кредитна карта  на каса в  магазина на ЕРА 2000 EOOД. Поддържаните карти са: 

Maestro 

Visa

Visa electron

MasterCard

Borika 

Плащане с банков превод

Можете да направите превод на следната сметка:

Прокредит Банк България АД

IBAN: BG33PRCB92301041688814

BIC код:     PRCBBGSF

*Като основание за плащане е достатъчно да посочите номера на поръчката Ви генерирана от интернет магазина.

След извършване на поръчката ще получите фактура за плащане и след като платите, ние ще изпратим поръчаната стока по куриер.

Покупка на изплащане:

В търговския обект на ЕРА 2000 EOOД можете да кандидатствате за отпускане на кредит за стока на изплащане при:

TBI Credit (за физически лица и фирми)

Уникредит (за физически лица и фирми)

*Кандидатства се само с  лична карта на клиента.

Цените на стоките и услугите във ЕРА 2000 EOOД са крайни и включват ДДС, според действащото законодателство.

Касов бон и/или фактура се издават при всяко плащане на стока и/или услуга, извършена от клиента. Всеки клиент се съгласява да получава касовия бон/фактурата физически заедно с закупената стока или по електронен път – изпратена на вписания в клиентския акаунт имейл. 

При изготвянето на фактура клиентът е длъжен да представи цялата необходима информация в съответствие с действащото законодателство за издаването ѝ. Ако това не бъде изпълнено, ЕРА 2000 EOOД ще издаде само касов бон. 

Потребителят е единственият отговорен за верността на предоставената информация в акаунта си. За да се изготви фактурата, клиентът трябва да се увери, че информацията, посочена в поръчката, е пълна, вярна и точна. 

Клиентът се съгласява да извърши плащане съгласно избрания от него начин и съгласно договореното при сключване на Договора от разстояние, и според условията между клиента и съответния доставчик на платежни услуги.

В случай, че ЕРА 2000 EOOД не получи плащане съгласно избрания от клиента начин, ЕРА 2000 EOOД има право да счита поръчката за невалидна.

Product added to wishlist
Добавен

За гарантиране сигурността на предоставяните дании от нашите клиенти,връзката със сайта е криптирана със 256 битов сертификат за безопасност 'Thawte® SSL123 Certificates '.

За поръчка през сайта,не се изисква попълването на лични данни по смисъла на европейската директива за защита на личните данни GDPR,а само две имена и офис на куриерска фирма или адрес и телефон за доставка. Като същите,са защитени на хостинг сървъра superhosting.bg със криптиран сертификат.

ЕРА 2000 ЕООД е вписана в публични регистри: ЕИК 115808145 .Номер на удостоверение за администратор на личните данни: № 1181774.