TP-LINK Archer AX50 AX3000
TP-LINK Archer AX50 AX3000
TP-LINK Archer AX50 AX3000
TP-LINK Archer AX50 AX3000

TP-LINK Archer AX50 AX3000

16LAN610522
С доставка
157,92 лв
С вкл. данък
TP-LINK Archer AX50 AX3000 MU- Wireless Dual Band Router 2.4Ghz/5Ghz 802.11ac - 5GHzx2.4Gbps Mbps и 574 Mbpsx,4x5dB ANT - 36 месеца гаранция

2-лентов Gigabit wi-fi 6 рутер TP-Link Archer AX50 AX3000

 • Wi-Fi 6 Gigabit скорост от следващо поколение — до 2402 Mbps @ 5 GHz и 574 Mbps @ 2,4 GHz лента за плавен стрийминг и по-бързо изтегляне на файлове.
 • Повече свързани устройства — OFDMA технологията увеличава 4х капацитета, за да позволи едновременно предаване на данни към повече устройства.
 • Супер ниско забавяне — до 75% намаление на забавянията за по-бързи реакции на системите в игрите и видеочатовете.
 • Разширено Wi-Fi покритие — 4х външни антени с голямо усилване и Beamforming технология осигуряват по-силно и надеждно Wi-Fi покритие в целия дом.
 • Повишена сигурност — по-защитена и надеждна Wi-Fi мрежа с TP-Link HomeCare.
 • Надеждни връзки — Intel Home Wi-Fi чипсетът повишава скоростта на обработка, за да предложи превъзходна  Wi-Fi 6 Gig+ производителност.
 • Подобрен живот на батерията — Технологията Target Wake Time помага на вашите устройства да комуникират повече, докато консумират по-малко енергия.
 • Съвместим с Alexa — Управлявайте вашия рутер с гласови команди и направете живота си по-лек и интелигентен с Amazon Alexa.

Следващото поколение Wi-Fi 6 е при нас
Wi-Fi 6 (802.11ax) може да се окаже най-значителния напредък в развитието на Wi-Fi технологии, предлагайки огромно усилване на скоростта и общия капацитет на мрежите. Сега е момента да преминете на следващо поколение Wi-fi мрежа!

Светкавично бързата Gig+ скорост не може да чака
Няма причина да изчаквате с покупката на Wi-Fi 6 рутер, когато можете да се възползвате напълно от скоростта, който той предлага. Разполагайки със 160 MHz честотна лента и 1024-QAM, Archer AX50 осигурява истински гигабитни скорости до 3 Gbps. Наслаждавайте се на по-бърз стрийминг и онлайн игри както никога досега. Базирано на Intel Home Wi-Fi WAV654 чипсет за пълноценен Wi-Fi 6 AX3000 рутер за отлична работа с новите Intel Wi-Fi 6 Gig+ настолни и мобилни PC.
Устройството позволява множество задачи изискващи интензивен трафик да вървят плавно по едно и също време.

Сигурна свързаност за до 256 устройства
Archer AX50 гарантира бъдещето на комуникациите във вашия дом като осигурява 4× по-голям капацитет, за да свърже повече устройства. Усъвършенствани технологии като OFDMA учетворяват капацитета за свързване в сценарии с висока плътност в сравнение със стандартните 802.11ac рутери.

По-ниско забавяне, повече забавления
Wi-Fi 6 носи стабилни и бързи Wi-Fi връзки в хиперсвързания дом на утрешния ден. Наслаждавайте се на по-бърза реакция на системите в игрите и видеоконференции без прекъсвания, когато повече съвместими устройства са свързани и предават данни едновременно.

По-сигурни и по-надеждни Wi-Fi мрежи
Независимо дали защитавате вашите чувствителни данни или ограничавате достъпа за деца и гости, HomeCare ви дава инструментите, които са ви необходими, за да управлявате вашата мрежа.

Разширено покритие в целия дом
Най-нови Wi-Fi 6 технологии като BSS Color гарантират плавни и стабилни връзки, като елиминират смущенията в сигнала, които може да идват от вашите съседи. Това се дължи благодарение на четирите външни антени с голямо усилване и Beamforming технологията.

Лесно управление с Tether
Настройката на рутера никога не е била по-лесна. Свалете приложението Tether и следвайте стъпките за настройване.

Съдържание на пакета:

 • Безжичен рутер Archer AX50
 • Захранващ адаптер
 • RJ45 Ethernet кабел
 • Кратко ръководство за инсталация
No reviews
Product added to wishlist
Добавен

За гарантиране сигурността на предоставяните дании от нашите клиенти,връзката със сайта е криптирана със 256 битов сертификат за безопасност 'Thawte® SSL123 Certificates '.

За поръчка през сайта,не се изисква попълването на лични данни по смисъла на европейската директива за защита на личните данни GDPR,а само две имена и офис на куриерска фирма или адрес и телефон за доставка. Като същите,са защитени на хостинг сървъра superhosting.bg със криптиран сертификат.

ЕРА 2000 ЕООД е вписана в публични регистри: ЕИК 115808145 .Номер на удостоверение за администратор на личните данни: № 1181774.