TP-LINK Archer AX20 AX1800
TP-LINK Archer AX20 AX1800

TP-LINK Archer AX20 AX1800

16LAN6105215
На склад
124,99 лв
С вкл. данък . На склад в магазина.
TP-LINK Archer AX20 AX100 MU- WiFi 6 Wireless Dual Band GRouter 2.4Ghz/5Ghz 802.11ac 1.5 Gbps - 5GHzx1201 Mbps и 574 Mbpsx2 ,4Mbs,4x5dB ANT - 36 месеца гаранция

2-лентов безжичен рутер TP-Link Archer AX20 AX1800

 • 2-лентови Wi-fi 6 връзки: оборудван с най-новата безжична технология Wi-fi 6, за по-бързи скорости, по-голям капацитет и намаляване на забавянето в мрежата
 • Следващо поколение 1.8 Gbps wi-fi ускорение: Насладете се на плавно и гладко стриймване, теглене на файлове, онлайн игри без буфериране - всичко това със скорости до 1.8 Gbps
 • Повече свързани устройства: Wi-fi 6 технологията спомага за свързването на повече устройства едновременно благодарение на OFDMA технологията.
 • 4-ядрена обработка: 4-ядрения 1.5 GHz процесор обещава, че комуникацията между рутера и свързаните устройства ще бъде гладка.
 • Повишено покритие: Технологията Beamforming FEM и 4-те антени са обединени в едно, за да доставят фокусиран обхват дори и на по-отдалечените устройства.
 • Повишен живот на батерията: Технологията Target Wake Time намалява консумацията на енергия на свързаните устройства и по този начин удължава живота на батериите им.
 • USB споделяне: Споделянето на файлове в мрежата се осъществява лесно и защитено
 • Лесна настройка: Настройте рутера за минути чрез мощното приложение за Android и iOS TP-Link Tether
 • Съвместима поддръжка: Поддържа всички предшественици на Wi-fi стандарти - 802.11

Wi-Fi 6 в дома ви
Най-новото поколение Wi-Fi технология носи по-бързи скорости, по-малко закъснение и по-голям капацитет, което позволява повече едновременни връзки в домашната ви мрежа.

2-лентова Wi-fi 6 мрежа със скорости до 1.8 Gbps
Както 2,4 GHz честотната лента, така и 5 GHz честотната лента се надграждат до най-новото поколение - идеални за 4K стрийминг, онлайн игри и бързо изтегляне.
Скоростите са разпределени както следва: 2.4GHz лента до 574 Mbps и 5GHz - до 1201 Mbps

Повишено Wi-Fi покритие с модерни технологии
Beamforming технология, независим модул Front-End и четири антени с висока производителност се обединяват в едно, за да адаптират Wi-Fi покритието, за да пасват перфектно на вашия дом и да концентрират силата на сигнала към устройствата.

Повече свързани устройства, без промяна в бързината
Едновременната работа на десетски свързани едновременно устройства не затруднява работата на рутера дари да стриймвате видео или да играете онлайн игри. Това се дължи на OFDMA технологията за предоставяне на по-голям капацитет за свързване на повече устройства.

OFDMA
OFDMA разделя един спектър на множество единици и дава възможност на различни устройства да споделят един предавателен поток, увеличавайки ефективността и намалявайки латентността.

Четириядрен процесор с честота 1.5 GHz
Мощният четириядрен процесор с честота 1.5 GHz генерира минимални закъснения в мрежата дори при голямо натоварване на предаването.

WPA3 - Ново ниво на киберсигурност
Последният Wi-Fi протокол за сигурност, WPA3, предлага нови възможности за подобряване на киберсигурността в личните мрежи. По-сигурното криптиране в безопасността на Wi-Fi паролата и подобрената защита срещу груби атаки се комбинират, за да защитят мрежата.

Работни режими: Access point/Router

Лесна настройка и употреба
Независимо дали предпочитате интуитивното приложение Tether или мощния уеб интерфейс, можете да настроите своя Archer AX20 за минути. Приложението Tether позволява да управлявате мрежовите настройки от всяко Android или iOS устройство.

Съдържание на пакета:

 • Wi-Fi рутер Archer AX20
 • Захранващ адаптер
 • RJ45 Ethernet кабел
 • Ръководство за бърза инсталация
Нов продукт
No reviews
Product added to wishlist
Добавен

За гарантиране сигурността на предоставяните дании от нашите клиенти,връзката със сайта е криптирана със 256 битов сертификат за безопасност 'Thawte® SSL123 Certificates '.

За поръчка през сайта,не се изисква попълването на лични данни по смисъла на европейската директива за защита на личните данни GDPR,а само две имена и офис на куриерска фирма или адрес и телефон за доставка. Като същите,са защитени на хостинг сървъра superhosting.bg със криптиран сертификат.

ЕРА 2000 ЕООД е вписана в публични регистри: ЕИК 115808145 .Номер на удостоверение за администратор на личните данни: № 1181774.