• Нов
TP-LINK TL-PA7017P KIT AV1000

TP-LINK TL-PA7017P KIT AV1000

16LAN61061A4
На склад
95,42 лв
С вкл. данък . На склад в магазина.
TP-LINK TL-PA7017P KIT AV1000 Powerline Adapter , 1000Mbps - 24 месец гаранция

Gigabit Powerline Starter Kit TP-Link TL-PA7017P KIT AV1000

  • HomePlug AV2 Standard - високоскоростен пренос на данни до 1000 Mbps, поддържащ всички онлайн нужди
  • Гигабитна свързаност - сигурни кабелни мрежи за настолни компютри, смарт телевизори или геймърски конзоли
  • Plug and Play - позволява настройка на мрежата за минути, така че можете да се насладите на бързи, безпроблемни кабелни и безжични връзки веднага
  • Интегриран захранващ контакт - гарантира, че изходът на електрозахранването не се губи
  • Патентован режим на пестене на енергия - автоматично намалява консумацията на енергия с до 85%

Гигабитна свързаност!
Предлагайки напреднала технология HomePlug AV2, TL-PA7017P KIT предоставя на потребителите високоскоростен трансфер на данни до 1000 Mbps - идеален за приложения с интензивна честотна лента като множество HD/ 3D/4K поточно видео предаване, онлайн игри и големи трансфери на файлове.

Gigabit порт за свръхбърз трансфер на данни
С един Gigabit Ethernet порт, TL-PA7017P KIT позволява на потребителите да свързват устройство с интензивна честотна лента към интернет при високи скорости, осигурявайки плавен поток за Ultra HD видео. Това прави TL-PA7017P KIT идеалният спътник за домашно забавление.

Plug and Play, не се изисква конфигурация
Свържете адаптера към рутера. Включете друг захранващ адаптер в стенен контакт в друга стая. Свържете го с устройството си с интернет с помощта на Ethernet - и сте готови!

Допълнителен изход за захранване за допълнителни устройства
Трудно ли е да включите устройствата си? TL-PA7017P KIT има интегриран захранващ контакт за променлив ток. Вашият адаптер вече може да се използва като традиционен електрически контакт. Просто включете смарт телевизора или гейминг конзолата в адаптера и се наслаждавайте.
Вграденият шумопотискащ филтър помага да се предотврати влиянието на шума от електрически сигнал върху електрическата линия.

Понижена мощност с до 85%
Бъдещето изглежда зелено за захранващи адаптери. Практическият дизайн и усъвършенстваният енергоспестяващ режим на TL-PA7017P KIT, който автоматично преминава от обичайния си режим на работа в режим „Пестене на енергия“, намалява консумацията му на енергия с до 85%.

Съдържание на пакета:

  • 2x Powerline Ethernet адаптера
  • 2x Ethernet кабела
  • Ръководство за бърза инсталация
Нов продукт
No reviews
Product added to wishlist
Добавен

За гарантиране сигурността на предоставяните дании от нашите клиенти,връзката със сайта е криптирана със 256 битов сертификат за безопасност 'Thawte® SSL123 Certificates '.

За поръчка през сайта,не се изисква попълването на лични данни по смисъла на европейската директива за защита на личните данни GDPR,а само две имена и офис на куриерска фирма или адрес и телефон за доставка. Като същите,са защитени на хостинг сървъра superhosting.bg със криптиран сертификат.

ЕРА 2000 ЕООД е вписана в публични регистри: ЕИК 115808145 .Номер на удостоверение за администратор на личните данни: № 1181774.